Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2013

Комунальники готують міське господарство до роботи в осінньо-зимовий період

Комунальники готують міське господарство до роботи в осінньо-зимовий період

У столиці активно триває осінній місячник з благоустрою

У рамках осіннього місячника, який розпочався 30 вересня, профільні служби здійснили комісійний об’їзд усіх районів та визначилися з основними проблемами, які потребують термінового вирішення.

Так, за словами першого заступника директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергія Роменського, за результатами проведеної роботи виявлено 1 тис. 112 недоліків. З них поки що ліквідовано 82%, проте роботи активно тривають. Комунальники готують міське господарство до роботи в осінньо-зимовий період.

Серед першочергових завдань, які сьогодні стоять перед комунальниками: наведення санітарної очистки територій районів (у тому числі приватних забудов), належне утримання транспортних розв’язок міського громадського транспорту та кінцевих зупинок маршрутних таксі, відновлення благоустрою після аварійних розриттів та твердого покриття доріг і тротуарів.

Крім того, під час осіннього місячнику з благоустрою профільні служби очистять решітки зливоприймачів та оглядових колодязів, впорядкують зелене господарство столиці, а також наведуть лад у сфері житлово-комунального господарства (ремонт вхідних груп, фасадів, дитячих і спортивних майданчиків тощо).

Більше того, одним із головних критеріїв оцінки показників районів вважатиметься відсоток відпрацювання звернень громадян, які надходять до Контактного центру міста.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена