Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2013

Гімназія «Міленіум» долучилася до національного проекту під патронатом Президента України «Відкритий світ»

Гімназія «Міленіум» долучилася до національного проекту під патронатом Президента України «Відкритий світ»

З учнями гімназії «Міленіум» №318 провели урок майбутнього. Завдяки участі цього навчального закладу в національному проекті "Відкритий світ", інтерактивні уроки з використанням найсучасніших інформаційних технологій стануть для тутешніх школярів звичайною справою. Тепер навчальний процес стане значно цікавіший для дітей, більш контрольований батьками та зручніший для викладачів.

Мета національного проекту "Відкритий світ" полягає в тому, щоб за допомогою новітніх інформаційно-комунікаційних технологій створити єдину національну освітню мережу з можливістю доступу до неї всіх учасників навчального процесу: учнів, учителів, батьків, адміністраторів освіти з майже 20 тисяч шкіл по всій Україні. Пів мільйона вчителів проводитимуть уроки на електронних дошках і перевірятимуть домашні завдання онлайн. Півтора мільйона учнів матимуть доступ до електронних підручників і тестів, цифрових лабораторій і об’ємних моделей з фізики та хімії. Три мільйони батьків матимуть змогу легко слідкувати за успіхами своїх дітей. Де б не були батьки і діти – вони завжди матимуть швидкий і зручний доступ до всіх матеріалів з власного планшету.

Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація доклала багато зусиль, щоб цей проект реалізовувався для школярів нашого району, і наша гімназія, стала однією з двох столичних шкіл, яку Київський міський центр з інвестицій та розвитку перетворив на осередок прогресивного навчання.

Участь в «уроці майбутнього», окрім самих школярів, взяли також їхні батьки, заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Андріян Ревʼюк, директор Київського міського центру з інвестицій та розвитку Дмитро Борисов та директор гімназії Людмила Порох.

«Виконуючи Національний план дій на 2013 рік, затверджений Президентом України Віктором Януковичем, ми підписали угоду з Київським міським центром з інвестицій та розвитку та надали пропозиції, щоб саме на базі гімназії «Міленіум», яка славиться своїми учнями та медалістами, реалізовувався зазначений проект, - звернувся до присутніх Андріян Ревʼюк. – І ми сподіваємось, що цей проект матиме продовження і буде реалізовуватися в інших навчальних закладах району, тому що він надає унікальну можливість навчатися за новітніми стандартами».

Відео: Валерія Богренцова, Роман Пух, Перший Національний.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена