Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2013

Спільно вирішуємо питання по нарахуванню та сплаті єдиного соціального внеску

Спільно вирішуємо питання по нарахуванню та сплаті єдиного соціального внеску

З 01 жовтня 2013 року територіальні органи Міндоходів розпочинають приймати та обробляти звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Звіти про суми нарахованого єдиного внеску приймаються  в Центрах обслуговування платників податків за місцем взяття на облік  платників єдиного внеску, зокрема в ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві  за адресою вул..Смілянська, 6. Для зручності в залі № 2 відкрито 6 вікон для прийому звітності..Отримати інформацію по здачі та прийому звітності можна за телефоном  245-84-46.

Міністерством доходів і зборів розроблено електронні формати (архів форматів) документів звітності по єдиному соціальному внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування. Ознайомитися з електронними форматами можна на веб-порталі Міністерства.

Нараховані суми сплачуються на відкриті в Головному управлінні Державної казначейської служби України у м. Києві рахунки , які знаходяться на порталі ГУ

Міндоходів у м. Києві  www.kyiv.minrd.gov.ua у розділі "Бюджетні рахунки", Солом’янський район або на головному стенді  в Центрі обслуговування платників податків.

Консультативну допомогу з будь-якого питання щодо адміністрування єдиного соціального внеску можна отримати в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві в залі  № 1 або за телефоном 245-85-15.

 

ДПІ у Соломянському районі

ГУ Міндоходів у м.Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена