Головна  →  Новини  →  22 квітня 2019

Розпочинається процедура формування нового складу Громадської ради при Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації

Розпочинається процедура формування нового складу Громадської ради при Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації

Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація розпочинає процедуру формування нового складу Громадської ради при Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації відповідно до порядку, передбаченого чинною редакцією постанови  Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». 

З 22 квітня по 06 травня 2019 року (крім вихідних днів) з 10.00 до 12.00 та з 14.30 до 16.30 за адресою: просп. Повітрофлотський, 41, каб. 423 (4 поверх) працівниками відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю проводитиметься прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства для участі в ініціативній групі з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації на 2019-2021 роки.

Зокрема, необхідно подати такі документи:
1) заяву від представника інституту громадянського суспільства, складену у довільній формі на адресу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
2) лист-клопотання за підписом керівника інституту громадянського суспільства, засвідчений печаткою (у разі наявності).

Відповідальний представник підрозділу: в. о. начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Кушніренко Поліна Андріївна.
Інформація про всі подальші етапи формування Громадської ради буде оприлюднюватися на офіційному субвеб-сайті Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Запрошуємо дієві інститути громадянського суспільства взяти участь у формуванні нового складу Громадської ради при Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації.

Для отримання додаткової інформації, пов’язаної з процесом формування нового складу Громадської ради при Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації, звертайтеся до відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю за телефоном: (044)207-09-89.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена