Головна  →  Новини  →  23 квітня 2019

Солом’янський район спільно з поліцією ловитиме розкрадачів ліфтового обладнання у житлових будинках

Солом’янський район спільно з поліцією ловитиме розкрадачів ліфтового обладнання у житлових будинках

Протягом 2018 року в Солом’янському районі зафіксували більше 230 випадків вандалізму та розкрадання ліфтового обладнання в житлових будинках. А у першому півріччі поточного року таких випадків - вже 60. Таку невтішну статистику озвучили під час робочої наради у голови Солом’янської райдержадміністрації Ігоря Довбаня. 

“Для наших мешканців, серед яких багато людей похилого віку чи людей з особливими фізичними можливостями, ліфт – єдиний спосіб вийти з житлового будинку. І ми маємо докласти максимум зусиль, щоб крадіжок та актів вандалізму, які призводить до зупинки ліфтів у багатоквартирних будинках, в нашому районі було якомога менше. У найкращому варіанті - “звести до нуля”,- заявив очільник району Ігор Довбань. 

У зв’язку з цим керівник РДА доручив відповідальним підрозділам адміністрації організовувати з поліцією постійні спільні рейди до пунктів прийому металобрухту, щоб фіксувати людей, які збувають комунальне майно, та виявляти викрадене ліфтове обладнання. 

Всього у житлових будинках Солом’янського району експлуатується 885 ліфтів. Всі вони знаходяться на технічному обслуговуванні у ТДВ “Укрліфтсервіс”. 

Шановні мешканці, просимо не залишатись байдужими! Якщо ви стали свідками крадіжки ліфтового обладнання чи актів вандалізму – одразу повідомляйте про це правоохоронні органи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена