Головна  →  Новини  →  23 квітня 2019

Інформація про проведення факельної естафети в Солом’янському районі в рамках «Всесвітнього бігу миру заради гармонії»

Інформація про проведення факельної естафети в Солом’янському районі в рамках «Всесвітнього бігу миру заради гармонії»

Всесвітній біг миру заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. 

Також Всесвітній біг миру заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя і соціальну активність.

Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки.

18 квітня 2019 року естафета вшосте проходила навчальними закладами Солом'янського району міста Києва. Бігуни подолали дистанцію в 10 км. У заході взяло участь близько 500 вихованців навчальних закладів Солом'янського району. Стартували спортсмени та учасники заходу від спеціалізованої загальноосвітньої школи «Надія». Далі естафету зустрічав заклад загальної середньої освіти № 46, учні якого вітали учасників естафети урочистим веселим концертом на шкільному подвір'ї. 

Естафету продовжили учні  спеціалізованої школи № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій. Світлими дитячими посмішками, щирими й допитливими очима зустріли гостей спортивного свята у спеціалізованій школі-дитячому садку І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови «Ясочка».

Оплесками та привітальними вигуками спортсменів вітали учні спеціалізованої школи № 12.  Яскраво та гучно фінішував пробіг у спеціалізованій школі № 159з поглибленим вивченням англійської мови.

Додаток: estafeta2019.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена