Головна  →  Новини  →  26 квітня 2019

Ігор Довбань: Солом’янська РДА активно залучає бізнесменів до розвитку району

Ігор Довбань: Солом’янська РДА активно залучає бізнесменів до розвитку району

Бізнесмени, які здійснюють в Солом’янському районі господарську діяльність, також мають брати участь у його розвитку. Про це голова Солом’янської районної держадміністрації Ігор Довбань заявив під час відкриття нового супермаркету на вул. Митрополита Василя Липківського спільно з генеральним директором мережі BILLA в Україні Оксаною Мандзюк. 

“Соціально відповідальний бізнес сьогодні як ніколи йде назустріч райдержадміністрації, реалізуючи спільно з нами соціальні проекти різних напрямків. Та головний критерій нашої співпраці - це поліпшення умов проживання мешканців і покращення стану навколишнього середовища. Тому підприємці мають дбати також і про благоустрій території, яка прилягає до місця їх діяльності», — наголосив Ігор Довбань.

У зв'язку з цим за дорученням керівника РДА вже розроблена програма партнерства між районом та місцевими підприємцями в питанні благоустрою. Так, однією з перших виявила бажання зробити Солом’янку ще комфортнішою торговельна мережа “Білла-Україна”.

Під час візиту до нового супермаркету в районі Ігор Довбань подякував його керівництву за те, що підприємство стабільно наповнює міський бюджет і створює додаткові робочі місця для населення. Водночас він зазначив, що прилегла до супермаркету територія, навіть та, яка не знаходиться у нього на балансі, також поступово облагороджується, що є “позитивним сигналом співпраці і гарним прикладом для інших підприємців”.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена