Головна  →  Новини  →  9 травня 2019

У Солом’янському районі відбулися заходи із вшанування пам'яті полеглих у Другій світовій війні українців

У Солом’янському районі відбулися заходи із вшанування пам'яті полеглих у Другій світовій війні українців

У Солом’янському районі вшанували пам'ять українців, які ціною власного життя захищали рідну землю і свободу під час найкривавішого конфлікту в історії людства - Другої світової війни. 

“Пам’ять - найдорожче, що ми можемо віддати українцям, полеглих за свободу рідної землі. Тому хотів би звернутись до нашого молодого покоління. Для вас, для нас вони віддали найцінніше - життя. Пам’ятаймо про це, будьмо вдячними і щасливими кожної миті. Адже це те, що хотіли б наші полеглі діди, батьки і побратими”, - наголосив голова Солом’янського району Ігор Довбань під час меморіального заходу у парку ім. Островського.

Разом з керівництвом райдержадміністрації висловили глибоку шану загиблим, поклавши до підніжжя меморіалу квіти, народний депутат Дмитро Андрієвський, заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп, депутати Київради, керівники вищих навчальних закладів, командири військових частин та сотні місцевих жителів. 

Усі присутні на заході також висловили подяку сивочолим ветеранам, які попри поважний вік зберігають бойовий дух і надихають кожного з нас оптимізмом. Одним з таких є Ветеран Другої світової війни, кандидат технічних наук і просто надзвичайна людина - Григорій Наумович Рапопорт. Взірець того, як гідно жити, служити людям і державі. У знаменний для України день день голова району завітав у гості до Григорія Наумовича, якому незабаром виповниться 101 рік, де за чашкою чаю дідусь поділився спогадами та побажав рідній країні миру і процвітання.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена