Головна  →  Новини  →  16 травня 2019

Очільник Солом’янки Ігор Довбань традиційно провів прийом громадян

Очільник Солом’янки Ігор Довбань традиційно провів прийом громадян

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Довбань провів традиційний прийом громадян. Для вирішення питань до очільника району звернувся місцевий мешканець, який є керівником одного з Об’єднань співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).

Звернення переважно стосувалось сфери житлово-комунального господарства. Зокрема учасники підкреслили важливість залучення якомога більше мешканців району до проведення капремонтів у будинках на умовах спільного фінансування робіт. Йдеться про міську програму енергозбереження 70/30 та програму капремонтів, за якою часткове фінансування робіт бере на себе Солом’янська адміністрація.

У зв’язку з цим керівник РДА доручив відповідальним структурним підрозділам посилити інформаційну підтримку солом’янців щодо наявних програм співфінансування та роз’яснити алгоритм дій, який дозволить взяти у них участь будинкам різної форми власності.

За словами голови району Ігоря Довбаня, розроблений механізм співфінансування за двома програмами є “фактичною підтримкою співвласників багатоквартирних будинків у тому, щоб спільно проводити ремонтні роботи”.

Детальніше з програмами та умовами співфінансування можна ознайомитись за посиланнями:

http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/78805654CC396F16C225809F006DF7A8?OpenDocument

http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/8AFCE63F36129B4AC225835C006DFB6C?OpenDocument

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена