Головна  →  Новини  →  16 травня 2019

Кращих працівників соціальної сфери в районі нагородили почесними грамотами

Кращих працівників соціальної сфери в районі нагородили почесними грамотами

У Міжнародний день сім’ї, який традиційно відзначається в середині травня, керівництво району привітало зі святом соціальних працівників, які щодня виконують надзвичайно важливу місію - допомагають нашим родинам та дітям.

Так, заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Олена Горпинченко завітала до Центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді, який допомагає зараз майже 1,5 тис. родинам, щоб подякувати її працівникам за віддану працю, людяність і високий професіоналізм.

“Соціальна робота потребує надзвичайно великої внутрішньої сили. Ви щодня стикаєтесь з людським болем, відчаєм, який може зламати кожну людину, але це не про вас. Тому що вже багато років ви несете добро, забезпечуєте соціальну підтримку, захищаєте права дітей та надаєте соціальні послуги тим родинам, які опинилися у складних життєвих обставинах. Від імені очільника району дякую вам за це!”, - заявила Олена Горпинченко, нагородивши кращих працівників Центру грамотами голови Солом`янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час візиту заступник керівника РДА також оглянула центр, поспілкувалась з працівниками та ознайомилась з їх роботою.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена