Головна  →  Новини  →  3 червня 2019

У Солом’янській РДА обговорили шляхи утилізації опалого листя і поводження з відходами в районі

У Солом’янській РДА обговорили шляхи утилізації опалого листя і поводження з відходами в районі

На виконання доручення керівника Солом’янської адміністрації перший заступник голови Володимир Бялковський провів робочу зустріч з питання своєчасного вивозу рослинних відходів і опалого листя в районі. 

На зустріч запросили директора з управління відходами у Центральній та Східній Європі компанії “Веолія” Маттіаса Фогеля, директора підприємств “Веолія” в Україні Олександра Королюка та першого заступника директора ДП “Фірма Альтфатер Київ” Миколу Бутька. Також у нараді взяли участь керівники КП “Керуюча компанія”, КП УЗН в Солом’янському районі і начальник профільного управління адміністрації. 

У ході обговорення учасники зазначили на необхідності створення спільного механізму з утилізації рослинних відходів та опалого листя. Зокрема надійшла пропозиція про розроблення концепції компостування зелених відходів, що є найбільш ефективним по відношенню до довкілля. 

Крім того, учасники обговорили можливість облаштування на території району Центру поводження з побутовими відходами з реалізацією загальноєвропейської практики роздільного збору сміття. 

Так, за результатами наради вирішено продовжити спільні напрацювання у створенні розумного механізму утилізації опалого листя та роздільного збору відходів у районі. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена