Головна  →  Новини  →  4 червня 2019

Змагання з судномодельного спорту

Змагання з судномодельного спорту

Відділом молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за участі громадської організації «Федерація судномоделізму та судно модельного спорту України» на акваторії парку «Орлятко»були організовані та проведені відкриті особисто-командні змагання з судномодельного спорту - «Кубок Солом’янки».

У змаганнях взяли участь 9 команд. Окрім найсильніших судномоделістів столиці, свою майстерність продемонстрували й гості – спортсмени з міст Боярка, Рівне та Коростишев Житомирської області. Загалом, у змаганнях взяли участь близько 50 спортсменів, які представили понад 30 моделей.

Змагання «Кубок Солом’янки» проводиться на території району вдруге.

Зручна акваторія, чудові призи і нагороди переможцям, комфортні умови для глядачів – так оцінили змагання не тільки учасники і глядачі, а й президент Національної федерації судномоделізму та судномодельного спорту України Сергій Демиденко, який взяв участь в урочистій церемонії відкриття.

Майстерно виконані копії кораблів та суден, ефектні маневри на дистанції – все це привернуло увагу мешканців району, особливо зацікавлені були діти та підлітки.

Загальнокомандну перемогу і «Кубок Солом’янки» здобули юні судномоделісти Центру технічної творчості «Юність» Солом’янського району (тренер – Чикаленко Віталій Валентинович), друге місце виборола команда з м. Коростишів, третій призер –  команда Станції юних техніків Дніпровського району м. Києва.

Вітаємо переможців змагань!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена