Головна  →  Новини  →  13 червня 2019

12 червня 2019 року відбулося вручення від Управління з питань цивільного захисту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) диплому на краще утримання сховищ м. Києва у 2019 році

12 червня 2019 року відбулося вручення від Управління з питань цивільного захисту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  диплому на краще утримання сховищ м. Києва у 2019 році

На виконання пункту 3 рішення Постійної Комісії з питань ТЕБ та НС виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 07 лютого 2019 року № 5 «Про утримання захисних споруд цивільного захисту міста в готовності до використання за призначенням та розповсюдження досвіду щодо використання у мірний час» проходив міський огляд-конкурс на краще утримання в готовності до використання за призначенням сховищ усіх форм власності, розташованих на території м. Києва, на якому від Солом’янського району м. Києва було представлено захисну споруду комбінату виробничих підприємств ПАТ «Київметробуд» за адресою: вул. Світлогорська, 2/25.

За результатами роботи міської конкурсної комісії та відповідно до «Рекомендацій по проведенню огляду-конкурсу на краще утримання в готовності до використання за призначенням сховищ м. Києва» визначено:

- І місце - сховище (Київська міська клінічна лікарня № 2) Дніпровський район;

- ІІ місце - сховище (комунальне підприємство «Київжитлоспецексплуатація) Оболонський район;

- ІІІ місце - сховище (комбінат виробничих підприємств ПАТ «Київметробуд») Солом’янський район.

12 червня 2019 року відбулося вручення від Управління з питань цивільного захисту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  диплому на краще утримання сховищ м. Києва у 2019 році.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена