Головна  →  Новини  →  19 червня 2019

У Солом’янському районі привітали колектив провідного військового закладу України з Днем університету

У Солом’янському районі привітали колектив провідного військового закладу України з Днем університету

Національний університет оборони імені Черняховського, який вже понад сто років виховує високопрофесійних фахівців на теренах Солом’янського району, відзначив День університету. З нагоди свята весь колектив провідного військового вишу держави привітав перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Бялковський та голова ветеранської організації Борис Парафейніков. 

“Сьогодні для кожного українця Національний університет оборони не просто вищий військовий навчальний заклад. Це провідний центр з підготовки професіоналів. Від імені голови Солом’янської районної держадміністрації щиро і сердечно вітаю весь особовий склад з Днем університету та дякую вам за те, що знаннями і досвідом протягом багатьох років виховуєте справжню еліту українських військовослужбовців”, - зазначив перший заступник керівника району.

Після вітань представникам військового закладу вручили заохочення та нагороди. Крім того, присутнім показали відеоролик про історію виникнення та становлення потужного військового вишу держави і його сучасні здобутки.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена