Головна  →  Новини  →  20 червня 2019

У школі Солом’янки відремонтували покрівлю за удосконаленою технологією

У школі Солом’янки відремонтували покрівлю за удосконаленою технологією

Поки діти на літніх канікулах, у закладах освіти Солом’янського району активно тривають капітальні ремонти за різними видами робіт. Зокрема, у спеціалізованій школі № 64 на вул. Ушинського, 32 днями завершили оновлення покриття даху закладу.

При цьому ремонт будівельники виконали за технологією, яку в жодному освітньому закладі Солом’янки ще не застосовували. Йдеться про влаштування покрівлі з безрулонного холодного матеріалу БіЕМ (бітумно-емульсійна мастика), армованої склосітки. Поліпшений гідроізоляційний матеріал не боїться морозів та спеки і, на відміну від покрівель з руберойду, може надійно експлуатуватись майже 30 років (хоча відповідно до договору строк гарантії складає 10 років). До того ж після нанесення необхідного шару мастики дах обробляють світлотепловідбиваючою фарбою на гумовій основі, яка покращує експлуатаційні властивості, пожежну безпеку і естетичний вигляд. У зв’язку з цим район планує й надалі застосовувати доопрацьовану технологію під час ремонтів покрівель закладів освіти.

У 64-ій школі цьогоріч також капітально відремонтують місця загального користування та огорожу. Водночас сьогодні на території закладу продовжується масштабна реконструкція стадіону площею майже 10 тис.кв.м. Місяць тому керівник РДА Ігор Довбань особисто перевірив хід реконструкції об’єкту, обговоривши з генпідрядником технічні характеристики майбутнього стадіону та строки реалізації.

Нагадаємо, протягом 2019 року в Солом’янському районі планують оновити за різними видами робіт понад півсотні освітніх закладів. Ще управлінням освіти району будуть проведені поточні ремонтні роботи.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена