Головна  →  Новини  →  26 червня 2019

Наступного року у Солом’янському районі реалізують півсотні ідей жителів: що буде зроблено

Наступного року у Солом’янському районі реалізують півсотні ідей жителів: що буде зроблено

Переможці Громадського бюджету-2020 вже визначені. На черзі - втілення 49 проектів, які сприятимуть розвитку Солом’янського району.  

За результатами голосування найбільш популярною серед жителів стала освітня сфера, за якою в 2020 році буде реалізовано понад 20 проектів. Наступними йдуть спорт, культура і туризм, публічний простір, комунальне господарство та інформаційні технології відповідно.

Зокрема, в районі з’являться:

  • нові дитячі майданчики на вул. Генерала Воробйова, 10 та вул. Єреванська, 29; 

  • спортивні майданчики у парку “Юність”, біля будинку по вул. Олексіївська, 3-А, Workout-майданчик на території школи №43 та спортивно-боксерська зона у парку “Супутник”;

  • сучасні скеледроми;

  • зони відпочинку у сквері ім. Олени Теліги, біля будинків №2/4, 6 по вул. Левка Мацієвича та №7 по вул. Авіаконструктора Антонова. 

Також за Громадським бюджетом передбачається капремонт у різних закладах освіти району, закупівля мультимедійного обладнання, комп’ютерної техніки, обладнання для створення лабораторії електроніки та радіотехніки для розвитку наукового потенціалу молоді. За рахунок коштів міського бюджету ще будуть проведені музичні фестивалі, арт-платформи та організовані лекторії. 

Зазначимо, що з 2017 року, коли запрацювала платформа “Громадський проект”, активна громада Солом’янки підтримала своїми голосами 118 ідей. Дякуємо усім небайдужим жителям, які допомагають робити наш район ще кращим. 

З детальною інформацію щодо проектів можете ознайомитись за посиланням https://gb.kyivcity.gov.ua/projects.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена