Головна  →  Новини  →  2 липня 2019

Щоденні справи солом’янських комунальників

Задля комфорту місцевих мешканців та гостей Солом’янки комунальні служби району щоденно проводять ремонти та благоустрій балансових територій.  

Так, КП ШЕУ Солом’янського району розпочало підготовчі роботи з ремонту тротуарної частини на вул. Охтирська. Продовжує чистити зливоприймачі в районі, очищати тротуари від трави та утримує в належному санітарному стані дороги і тротуари в районі. 

Продовжує роботи по озелененню, догляду та експлуатації за зеленими насадженнями і КП УЗН Солом’янського району. Наразі команда місцевих зеленбудівців влаштовує газон у сквері на вул. Донецька, 57а, висаджує живу огорожу в парку по вул. Вінницькій та прополює квітники в районі. 

Достатньо було роботи і у працівників шести житлово-експлуатаційних дільниць, які підпорядковані КП Керуюча компанія Солом’янського району. Зокрема, сьогодні ЖЕД № 904 спільно з ВСП “Виробничник” виконали викорчовуванння пнів та колод з прибудинкової території житлового будинку та розпилили гілля на прибудинковій території.  

Дякуємо їм за працю!  

Водночас Солом’янська адміністрація звертається до керівників підприємств, організацій, установ соціальної сфери та бізнесу здійснювати заходи з прибирання прилеглих територій.

Дбаймо про чистоту в районі разом! 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена