Головна  →  Новини  →  5 липня 2019

У районі відновлено реконструкцію сучасної школи №22

У районі відновлено реконструкцію сучасної школи №22

У Солом’янському районі відновили роботи з реконструкції школи №22 на просп. Відрадний, 36В. На об’єкті вже працює нова підрядна організація, яка за проектом, в умовах постійного фінансування, завершить реконструкцію з добудовою школи в 2020 році.

Для продовження реалізації проекту з Державного фонду регіонального розвитку цьогоріч виділять 40 млн грн. Таке рішення днями погодили на Комісії оцінки і відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку Мінрегіону після відповідного подання звернення Солом’янською адміністрацією щодо необхідної фінансової підтримки.

Зазначимо, що реконструкція в навчальному закладі виконуються на замовлення Солом’янської РДА. За проектом будівлю колишнього дитячого садочка перетворять на сучасний заклад освіти з навчальними кабінетами, гардеробними, медичними та технічними приміщеннями, санвузлами, спортивним залом з роздягальнями, залом хореографії, кабінетами образотворчого мистецтва і праці з підсобними приміщеннями. Також у школі буде читальний зал з абонементом і книгосховищем, актовий зал. Будівля буде обладнана двома ліфтами, а на вході - пандусами.

Наголосимо, що попереднім виконавцем робіт вже збудовано триповерховий каркас, виконано цегляну кладку та встановлено вікна у школі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена