Головна  →  Новини  →  8 липня 2019

Солом'янські комунальники прозвітували про свою щоденну роботу

Солом'янські комунальники прозвітували про свою щоденну роботу

Комунальні служби району продовжують звітувати про свою щоденну роботу. Так, задля комфорту місцевих мешканців та гостей Солом’янки працівники житлово-експлуатаційних дільниць, які підпорядковані КП “Керуюча компанія Солом'янського району м. Києва”, день у день прибирають балансові території, оновлюють дитячі майданчики, виконують кронування дерев від омели, очищають водовідвідні жолоби та ін.

Продовжують доглядати за зеленим фондом району і “КП УЗН Солом'янського району”. Зокрема, працівники постійно поливають молоді дерева на зелених зонах, викошують газони та видаляють аварійні дерева для безпеки мешканців.

У постійних клопотах також КП ШЕУ Солом'янського району КК "Київавтодор". Окрім утримання в належному санітарному стані доріг, тротуарів і зупинок, комунальники прозвітували щодо очищення зливоприймачів, колодязів та робіт з асфальтування покриття вулично-дорожньої мережі в районі.

Дякуємо їм за працю!

Водночас Солом’янська адміністрація звертається до керівників підприємств, організацій, установ соціальної сфери та бізнесу здійснювати заходи з прибирання прилеглих територій.

Дбаймо про чистоту в районі разом! 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена