Головна  →  Новини  →  9 липня 2019

На Повітрофлотському проспекті демонтовано 88 рекламних конструкцій

На проспекті Повітрофлотському демонтовано 88 наземних рекламних засобів. Про це повідомили в Управлінні з питань реклами Київської міської держадміністрації.

Зазначається, що на проспекті довжиною трохи більше 6 км донедавна налічувалось 128 біл-бордів, наразі залишилось лише 40 одиниць. 

"Взагалі, проспект входить у другу та третю форматні зони. Наприклад, у другій форматній зоні можливі лише сіті-лайти та скроли площею до 8 кв. м, а в третій – біл-борди до 32 кв. м. Тим паче, Повітрофлотський має чотири розв’язки, на яких, згідно з Правилами, неможливо розміщувати жодних наземних рекламних засобів", – сказав начальник Управління реклами Олександр Смирнов. 

Реформа у сфері розміщення реклами впроваджується завдяки Правилам розміщення рекламних засобів у м. Києві. Правила розміщення рекламних засобів засновані на п’яти принципах: безпека, комфорт, естетичність, законність і доступність. 

Довідково 

На сайті КП "Київреклама" можна перевірити законність тієї чи іншої рекламної конструкції та долучитися до проекту "Я – інспектор".

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена