Головна  →  Новини  →  22 серпня 2019

Солом’янська РДА запрошує відзначити День Державного Прапора і День Незалежності України разом

Солом’янська РДА запрошує відзначити День Державного Прапора і День Незалежності України разом

У Солом'янському районі відзначать День Державного Прапора і День Незалежності України: програма заходів

23 серпня

Вже завтра, 23 серпня, о 10:00 біля Солом’янської РДА (просп. Повітрофлотський, 41) район з усією Україною відзначить День Державного Прапора.

Перед будівлею райдержадміністрації зберуться мешканці, захисники Батьківщини та громадські організації, щоб вшанувати багатовікову історію українського державотворення і національну символіку, яка єднає нашу країну та славить далеко за її межами.

Усі присутні стануть свідками урочистої церемонії підняття синьо-жовтого прапору та вручення паспортів юним солом’янцям. 

Також очікується виступ оркестру та солістів Національного університету оборони України імені Івана Черняховського і танцювальний номер у виконанні зразкового ансамблю естрадно – спортивного танцю  «Матриця».

24 серпня 

А вже у суботу, 24 серпня, Солом’янський район відзначить 28-му річницю незалежності України. Святкування розпочнеться о 14:00 у парку ім. М. Островського. 

Цього дня на території парку проводитимуть різноманітні майстер-класи, спортивні заходи, а також відбудеться виставка вишивальниць.

Для відвідувачів співатимуть заслужені артисти України і юні таланти Солом’янки. Також вражатимуть танцювальні колективи з різними стилями виконання. 

Та це ще не все. У день святкування незалежності жителям району і гостям продемонструють захопливі спортивні виступи з кікбоксингу, бойового мистецтва, айкідо, дзюдо-самбо, карате і багато іншого.

Тому запрошуємо відзначити головне свято України разом!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена