Головна  →  Новини  →  3 вересня 2019

Отруєння шаурмою: Солом’янська РДА звернулась до Департаменту міського благоустрою з проханням щодо термінового демонтажу кіоску

Отруєння шаурмою: Солом’янська РДА звернулась до Департаменту міського благоустрою з проханням щодо термінового демонтажу кіоску

Солом’янська РДА, яка вкрай занепокоєна випадками масового отруєння, ймовірно пов'язаними із вживанням шаурми, придбаної на розі вулиць Борщагівської та Польової, звернулась до Департаменту міського благоустрою з проханням посприяти в демонтажу кіоску відповідно до пункту 13.3.1 “Про Правила благоустрою міста Києва”. 

Зазначимо, що в Солом’янській РДА відсутня інформація щодо законності розміщення даної тимчасової споруди. Стосовно цього у травні та липні 2019 року районна адміністрація також зверталась до Департаменту промисловості та розвитку підприємництва з проханням про знесення тимчасової споруди. 

Крім того, за дорученням виконувача обов’язків голови райдержадміністрації направлено звернення до Солом’янського управління поліції та ГУ Держспоживслужби у м. Києві з проханням стосовно проведення перевірок не тільки зазначеного МАФу, але й інших тимчасових споруд, які здійснюють продаж продуктів швидкого харчування у районі.

Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація стоїть на захисті прав громадян та в межах повноважень, передбачених Конституцією та законами України, забезпечує їх інтереси! 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена