Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2013

Солом’янська райдержадміністрація привітала 100-річну мешканку району Єлизавету Цой з ювілеєм

Солом’янська райдержадміністрація привітала 100-річну мешканку району Єлизавету Цой з ювілеєм

4 жовтня начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської райдержадміністрації Любов Хоменко та голова районної організації ветеранів Борис Парафейніков привітали зі 100-річним ювілеєм мешканку району Єлизавету Захарівну Цой. Вони побажали іменинниці міцного здоров’я, добробуту та підтримки близьких. А також вручили подарунки та Подяку Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації.

Народилася Єлизавета Захарівна Цой 4 жовтня 1913 року в с. Кроуровка на Дальньому Сході, закінчила корейську школу. Після війни її сім’я переїхала в Україну до м. Ворошиловград, де ювілярка працювала касиром в магазині. Вона є ветераном праці та учасником Великої Вітчизняної війни. Має доньку та двох онуків.

Нагадаємо, підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення є однією із засад програми Президента України Віктора Януковича «Україна для людей». На виконання соціальних ініціатив Президента голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Луцький визначає турботу про ветеранів одним із пріоритетних напрямків роботи адміністрації.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена