Головна  →  Новини  →  24 вересня 2019

У Солом’янському районі реалізують освітній проект для активних підлітків

У Солом’янському районі реалізують освітній проект для активних підлітків

У жовтні в Солом’янському районі відбудеться перший локальний проект для активної молоді «Школа успіху». Його автором є школяр Іван Лазар, який успішно пройшов всеукраїнську освітню програму від Klitschko Foundation під патронатом ЮНЕСКО.

Днями заступник голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко познайомилась з юним жителем району та обговорила з ним деталі проекту. Іван розповів, що «школа успіху» покликана розвивати у молоді лідерські якості, креативне мислення та інформаційну грамотність. Під час 4-денної інтенсивної програми передбачається проведення десятків цікавих тренінгів та лекцій. Зокрема, йдеться про ораторське мистецтво, профорієнтацію, start-up, основи психології, бізнес-цілі і тайм-менеджмент.

Щоб успішно реалізувати проект, школяр звернувся до райдержадміністрації з проханням допомогти у пошуках відповідного приміщення для проведення першої локальної «школи успіху» та надати інформаційну підтримку.

Олена Горпинченко зі свого боку зазначила, що Солом’янська РДА підтримувала і буде підтримувати активних молодих людей, які прагнуть розкрити свій потенціал та йти за своєю мрією.

Дізнатись більше про локальний проект «Школа успіху» та безкоштовно зареєструватись (дедлайн – 29 вересня) можливо за посиланням https://www.instagram.com/school_of_success_kyiv_2019/

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена