Головна  →  Новини  →  31 січня 2020

У Солом’янському районі стартує соціальна акція «Відкрий нові можливості для старшого покоління»

У Солом’янському районі стартує соціальна акція «Відкрий нові можливості для старшого покоління»

Сьогодні складно уявити світ без гаджетів, інтернету чи новомодної діджиталізації. Вони відкривають перед нами горизонти нових знань, можливостей і, врешті-решт, роблять нас ближчими один до одного навіть за сотні кілометрів. Та, на жаль, для більшості самотніх людей поважного віку це все залишається диковинкою, відтак – не осягненими технічними премудростями.

Настав час покласти цьому край. За ініціативи Солом’янської районної організації ветеранів міста Києва та Територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг), а також за підтримки Управління праці та соціального захисту населення Солом’янської РДА оголошується незвичайна акція «Відкрий нові можливості для старшого покоління». Її мета – допомогти самотнім людям похилого віку стати частиною цих нових технологій та пізнати світ єдиним доторком.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитись до акції та надати в тимчасове безоплатне користування робочу техніку, а саме: комп’ютери, ноутбуки та додаткові елементи до них для встановлення їх в Територіальному  центрі для створення навчальних класів. Здобутий досвід дасть змогу, не виходячи з дому, користуватися платіжними додатками при сплаті комунальних послуг, відкривати електронні особисті кабінети  в банківських установах, цифрові ключі всім незахищеним верствам населення, які отримують субсидії та пільги в грошовій безготівковій формі.

Пункти прийому працюватимуть  за адресами Територіального центру:

- вул. Волинська, 2 (відповідальна - Бондаренко Наталія Петрівна, тел.242 39 98);

- бул. Вацлава Гавела, 83 А (відповідальна - Івасенко Світлана Василівна, тел.455 37 81).

Підтримати соціальну акцію, поділившись старим, але працюючим гаджетом, можливо з  1 лютого по 21 лютого 2020 року. 

Ми віримо в силу інтернету та переконані – разом нам під силу зробити ще багато гарних справ!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена