Головна  →  Новини  →  12 лютого 2020

У парку «Супутник» облаштують спортивні майданчики

У парку «Супутник» облаштують спортивні майданчики

На території парку «Супутник» у Солом’янському районі коштом інвестора облаштують спортивні майданчики – поля для мініфутболу. Залучення інвестора відбуватиметься шляхом проведення відкритого інвестиційного конкурсу.

Територія облаштування має орієнтовну площу 0,25 га. Згідно з передпроєктними пропозиціями, площа спортивних майданчиків становитиме 1 848 кв. м. Як зазначається в розпорядженні КМДА № 236, інвестор має не пізніше, ніж через 9 місяців із моменту підписання інвестдоговору завершити роботи з облаштування об’єкту.

Остаточні техніко-економічні показники, детальна інформація та вартість інвестиційного проекту визначатимуться на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації.

Реалізація інвестиційного проєкту здійснюватиметься без завдання шкоди природним об’єктам, розташованим на території парку «Супутник». Замовник робіт – КП УЗН Солом’янського району. На комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» покладені передінвестиційні роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена