Головна  →  Новини  →  12 лютого 2020

Гроші за безпечне керування автомобілем: в Україні запустили мобільний додаток

Гроші за безпечне керування автомобілем: в Україні запустили мобільний додаток

Український стартап Штрафи UA за підтримки Міністерства інфраструктури запустив додаток, який відслідковує через смартфон стиль водіння та платить гроші за безпечне керування авто.

Про це йдеться в прес-релізі розробників сервісу.

За відповідальну поведінку на дорозі водій отримує винагороду - до 18% кешбека від суми автоцивілки. Повідомляється, що лише за місяць новим сервісом почали користуватися більше 10 тисяч осіб.

- Додаток Штрафи UA працює з 2016 року. За цей період ми побачили, що сплата штрафу не зменшує кількість аварій. Хоча саме для цього вона призначена. Матеріальна винагорода працює краще, ніж штрафи. Так народилася ідея розробити додаток, який це дозволяє формувати легко та зручно, - розповів засновник сервісу Штрафи UA Денис Дмитров.

Зараз додаток працює лише для IOS платформи, але планується його запуск і для Android. Найближчим часом у додатку планується розширення можливостей винагороди за відповідальне водіння.

Для користування послугою необхідно завантажити додаток Штрафи UA, запустити його, потім активувати функцію «Безпечне водіння». Система автоматично виконає моніторинг поїздки, зокрема дотримання швидкості, та повідомить результат.

Нагадаємо, що Штрафи UA - платіжно-інформаційний сервіс для водіїв України. За його допомогою можна сплатити штрафи за порушення ПДР, перевірити штрафи за паркування, купити електронну автоцивілку. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена