Головна  →  Новини  →  28 лютого 2020

Солом’янський район відзначив ювілей видатного українського композитора Ігоря Шамо

Солом’янський район відзначив ювілей видатного українського композитора Ігоря Шамо

25 лютого у гостинному залі Київської дитячої музичної школи № 7 імені І. Шамо пройшов концерт-лекція, присвячений 95-річчю з дня народження видатного композитора Ігоря Наумовича Шамо, ім’я якого з гордістю носить школа.

Концерт-лекція пройшов в рамках районного фестивалю мистецтв «Творчі зустрічі на Солом’янці», за участю учнів та викладачів Київської дитячої музичної школи №7 ім. І. Шамо та Київської дитячої школи мистецтв № 1. На концерті пролунали відомі твори уславленого композитора - мелодиста, зокрема славнозвісна пісня «Як тебе не любити, Києве мій!», музика до кінофільмів та багато інших різножанрових інструментальних творів. Також присутні на заході з цікавістю дізнавались про життєвий шлях Ігоря Наумовича, переглядали архівні фотографії та прослуховували аудіо матеріали.

Захід набув особливого значення, адже на концерті була присутня донька композитора – Тамара Ігорівна Шамо, яка щиро дякувала усім організаторам та учасникам творчого заходу. Тамара Ігорівна відзначила високу професійну підготовку учнів, яскраве та щире виконання творів батька і побажала усім міцного здоров’я, творчої наснаги та висловила надію на подальші творчі зустрічі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена