Головна  →  Новини  →  6 березня 2020

Центр кар’єрного розвитку «Студ-Поінт»

Центр кар’єрного розвитку «Студ-Поінт»

В рамках всеукраїнського турне роботодавців 17-18 березня 2020 року у м. Київ заплановано проведення Загальноміської зустрічі роботодавців «Ярмарок вакансій Імпульс» для студентів та випускників, які бажають працевлаштуватись в Україні. Ініціатором заходу виступає Центр кар’єрного розвитку «Студ-Поінт», який проводить такі заходи з 2009 року у великих містах країни: Київ, Харків, Одеса, Дніпро.

Метою заходу є допомога у працевлаштуванні студентів та випускників, налагодження діалогу між молоддю та роботодавцями, відбір кандидатів для стажування та практики, поширення інформації про сучасний стан ринку праці у м. Київ та України. Формат Ярмарку вакансій передбачає представлення інформаційних стендів роботодавців, де відбуватиметься безпосереднє спілкування представників компаній з відвідувачами, проведення презентацій компаній та студентських програм, організацію навчальних семінарів з питань працевлаштування із залученням експертів та компетентних фахівців.

У 2019 році Ярмарку вакансій «Імпульс» взяли участь 68 компаній-роботодавців та більше 10 000 студентів та випускників. Сподіваємось, що у цьому році, спільними зусиллями, зможемо залучити більшу кількість молоді та запропонувати цікаві та затребувані вакансії.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена