Головна  →  Новини  →  10 березня 2020

Прорив трубопроводу на вулиці Івана Пулюя, 1 ліквідовано, тривають ремонтні роботи

Прорив трубопроводу на вулиці Івана Пулюя, 1 ліквідовано, тривають ремонтні роботи

Спеціалісти Київводоканалу оперативно ліквідували прорив трубопроводу на вулиці І.Пулюя, 1, де стався витік води. Наразі тривають роботи із заміни пошкодженої ділянки трубопроводу. На місці також працюють комунальники ЖЕД №902, які прибирають двір від наслідків аварії. 

«Дякую колегам з «Київводоканалу» за оперативне проведення ремонтних робіт на Пулюя, 1. Сподіваємось, найближчим часом все буде вирішено. Зі свого боку будемо намагатися прибрати подвір'я від наслідків аварії якомога швидше», – підкреслив на зустрічі в.о. директора КП «Керуюча компанія» Солом’янського району Костянтин Лук’янов. 

Нагадаємо, 9 березня на вулиці І. Пулюя, 1 стався прорив трубопроводу з витоком води. Аварійна бригада Київводоканалу оперативно прибула на місце, виявивши та локалізувавши ділянку пошкодження. За інформацією фахівців компанії, аварія трапилася на квартальній водопровідній мережі між житловими будинками. Водопостачання до будинків, що знаходяться поруч, було відновлено того ж дня через резервну схему. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена