Головна  →  Новини  →  13 березня 2020

Віталій Кличко: «До літа плануємо завершити всі роботи на Шулявському шляхопроводі»

Віталій Кличко: «До літа плануємо завершити всі роботи на Шулявському шляхопроводі»

До літа у Києві планують завершити всі роботи з будівництва Шулявського шляхопроводу та з’їздів із нього. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«У нас є багато викликів. Фінансові, політичні, коронавірус. Не звикли ми жити у «теплій ванні». Постійно доводиться долати перешкоди. Але ми впораємося. Я позитивно дивлюся в завтрашній день, – сказав Віталій Кличко. – До літа, наприклад, ми плануємо добудувати і повністю відкрити Шулявський шляхопровід. Нам потрібна ця розв’язка».

Мер столиці ще раз звернувся до Фонду держмайна щодо знесення п’ятого цеху заводу «Більшовик», аби дати можливість місту добудувати Шулявський шляхопровід та всі необхідні з’їзди з нього.

«Якщо вони цей цех не знесуть, мені нічого іншого не залишається, як самому сідати на бульдозер і зносити його. Тому що там продають шкарпетки, якийсь китайський секонд-хенд, а нам потрібна сучасна розв’язка!» – наголосив Віталій Кличко.

Він зауважив, що в Києві також активно триває будівництво Подільсько-Воскресенського мосту та зоопарку - через місяць-півтора планується вже відкрити його новий вхід. Крім того, цього року встановлять новий фонтан на Володимирській гірці. Ще у планах міської влади – встановити в Києві і найбільший прапор країни.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена