Головна  →  Новини  →  25 березня 2020

Як допомогти малозахищеним та одиноким киянам: куди звернутися

Як допомогти малозахищеним та одиноким киянам: куди звернутися

У Києві створили Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення в умовах карантину. Завдяки Центру місто та громадські, волонтерські й інші організації об’єднують зусилля для спільної допомоги одиноким жителям столиці.

Вже приєднались до соціальної роботи благодійний фонд, IT-компанія, торговельні мережі, Товариство Червоного Хреста України та Спілка самаритян України.

Якщо ви громадська чи благодійна організація, або представник бізнесу і маєте бажання долучитися до штабу, звертайтеся за телефоном Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним киянам: (094) 145-50-23. Або пишіть на електронну адресу: [email protected]

У непростий період посилено працюють й наші працівники з Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Солом’янського району. Вони забезпечують догляд та необхідну допомогу людям з інвалідністю, переміщеним особам, літнім людям, які залишились на самоті без підтримки рідних, та іншим соціально незахищеним жителям району. Для отримання інформації чи консультації можете звертатись за номерами: (044) 497-73-27, 497-72-40.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена