Головна  →  Новини  →  3 квітня 2020

Бібліотека імені Ф. Достоєвського оголошує конкурс авторської відеопоезії

Бібліотека імені Ф. Достоєвського оголошує конкурс авторської відеопоезії

Центральна районна бібліотека імені Ф. Достоєвського спільно з літературною організацією «#Екзистенц_і_я», оголошує конкурс авторської відеопоезії «Поетичний карантин: поезія як свіже повітря і ліки від туги».

Завданням конкурсу є розбавити стрес, тривогу і напругу віршами про красу і перемогу життя, надію на краще, про внутрішню свободу людини, незалежно від того, що її зовнішня оболонка знаходиться зараз в ізоляції.

Для того, щоб взяти участь в конкурсі, необхідно записати одне відео, на якому Ви читаєте авторський вірш українською мовою, та заповнити анкету за посиланням https://cutt.ly/rtUO4Rb до 18 травня включно.

Всі відео буде опубліковано на youtube-каналі Room Boom Book: https://www.youtube.com/channel/UCZ9U807GRw-x0b-fv0sV_0g

Три переможці отримають електронні грамоти та збірку малої прози «Один літній день» від літературної організації «#Екзистенц_і_я», на фейсбук-сторінці якої будуть поширюватися найкращі твори.

Головний переможець отримає малюнок до конкурсного вірша від ілюстраторки Марії Шеремет, який зможе використати на власний розсуд – розмістити у соцмережах, зробити обкладинку для збірки чи видрукувати як листівку тощо.

Спеціальну електронну грамоту отримає автор відео, яке збере найбільшу кількість вподобань.

З найцікавішими авторами буде організовано поетичні зустрічі в бібліотеках Солом’янки.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена