Головна  →  Новини  →  8 жовтня 2013

У райдержадміністрації відбулася нарада з питань підготовки до святкування 70-річчя визволення Києва

У райдержадміністрації відбулася нарада з питань підготовки до святкування 70-річчя визволення Києва

У приміщенні Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації  відбулась нарада з питань підготовки району до святкування 70-річчя визволення Києва від німецько-фашистських загарбників. Провів нараду заступник голови райдержадміністрації Андріян Рев’юк.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Любов Хоменко представила присутнім проект персонального складу організаційного комітету з підготовки до відзначення річниці.

Від громадської ради при райдержадміністрації до складу оргкомітету увійшли голова громадської ради Дмитро Оніщенко, перший заступник голови громадської ради Олексій Шереметьєв, заступник голови громадської ради Ніна Новікова, голова комітету громадської ради - голова Солом’янської організації ветеранів Борис Парафєйніков та інші представники.

Учасники наради обговорили план проведення заходів до святкування 69-ї річниці визволення України та 70-ї річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників.

Окрім цього, Борис Парафєйніков переказав присутнім суть питань, які озвучував на аналогічній нараді голова Київської міській державної адміністрації Олександр Попов. Також голова Солом’янської організації ветеранів розповів про порядок прийому нашим районом всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України».

У свою чергу голова громадської ради Дмитро Оніщенко закцентував увагу необхідності залучення до святкових заходів якомога більшої кількості школярів та студентської молоді.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена