Головна  →  Новини  →  26 травня 2020

Міська електричка відновить роботу одночасно із залізничним транспортом країни

Міська електричка відновить роботу одночасно із залізничним транспортом країни

Міська електричка відновить роботу в столиці одночасно із усім залізничним транспортом в країні. Про це мер Києва Віталій Кличко розповів під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Міська електричка відновить свою роботу разом з усім залізничним транспортом України. Це прописано в плані виходу з карантину, який розробив уряд. Згідно з цим планом, вже з 1 червня в Україні планують відновити залізничні пасажирські перевезення у міському, регіональному та міжобласному сполученні. У тому числі, і в міській електричці!» – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що столиця вже відновила роботу наземного громадського транспорту та метро в звичайному режимі.

«І будемо спостерігати, як розвиватиметься ситуація. Зараз головне – щоб не сталося сплеску захворювання», – наголосив мер столиці.

Він також повідомив, що КП «Київпастранс» замовило філії «Укрзалізниці» ремонт столичної міської електрички. Оскільки електричка належить «Укрзалізниці», а місто цей вид транспорту експлуатує.

«Зокрема, планують виконати 48 поточних ремонтів електропоїздів. А також – їх технічне обслуговування. Бо багато років ніхто не займався оновленням цих електричок», – підкреслив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена