Головна  →  Новини  →  14 серпня 2020

Нові книги у бібліотеках Солом’янки

Нові книги у бібліотеках Солом’янки

Статистика свідчить, що за останні роки, завдяки розвитку вітчизняної книгоіндустрії та початку функціонування Українського інституту книги, українці почали виявляти більший інтерес до читання. А в час карантину в Україні, як і в усьому світі, почали набагато більше читати!

Говорить про це і бібліотечна статистика − порівнюючи з аналогічним періодом минулого року, цьогорічного літа відчувається набагато більший запит на літературу, − до бібліотек звертаються як і постійні читачі, так і багато нових, ті, хто почав читати під час карантину.

Цьому сприяє широкий вибір книг та доступність їх замовлення. Цікаву вам книгу ви можете вибрати в електронному каталозі http://ecatalog.kiev.ua/F?RN=781296575 та замовити будь−яким зручним способом: телефоном, через соцмережі, сайт чи блоги, електронну пошту, а також через мобільний додаток «Бібліотеки Солом’янки» та Telegram бот «Бібліотека Солом’янки» https://t.me/SolomaLibBot або прийшовши особисто. Тому нікого вже не дивує сьогодні молодь, яка бігає в бібліотеку та записи в чергу на нові, цікаві бестселери.

Щоб підтримати цей чудовий тренд розвитку культури читання, в бібліотеки району було придбано нові книги – 797 примірників (495 назв) найзатребуванішої, найновішої, найцікавішої літератури з різних галузей знань: науково-популярні, популярні, літературно-художні, довідкові, суспільно-політичні видання для широкого кола читачів і для дітей та юнацтва.

Зараз ці книги бібліотекарі науково опрацьовують, каталогізують (для зведеного електронного каталогу), щоб уже найближчим часом познайомити з ними читацьку спільноту Солом’янки!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена