Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2013

Учні 4-11 класів СЗШ № 60 комплексного розвитку дітей «Росток» м.Києва провели акцію «Дотримуйся правил! Це життя! І не тільки твоє…»

Учні 4-11 класів СЗШ № 60 комплексного розвитку дітей «Росток» м.Києва провели акцію «Дотримуйся правил! Це життя! І не тільки твоє…»

8 жовтня 2013 року учні 4-11 класів середньої загальноосвітньої школи № 60 комплексного розвитку дітей «Росток» м.Києва провели акцію «Дотримуйся правил! Це життя! І не тільки твоє…»

До школи завітали працівники відділу ДАІ Солом’янського району, які надали допомогу в проведенні зазначеної акції.

Школярі, озброївшись кольоровою  крейдою, почали малювати. Маленькі школярі малювали на подвіррі школи, старшокласники на проїзній частині, де забезпечували порядок працівники ДАІ.

Як зазначила директор школи Алла Горносталь, яка також приєдналась до учнів, зазначена акція була націлена на привернення уваги дорослих учасників дорожнього руху до маленьких пішоходів.

І дійсно, поки учні малювали гасла й малюнки на дорозі, водії під’їдаючи до школи зупинялись та виходили з автівок, щоб подивитись і підбадьорити дітей: «Діти – молодці! І це правильно нагадати, в котрий раз, дорослим про Правила дорожнього руху. Адже, іноді, у вирі життя ми забуваємо про дотримання правил…»

«Ми хочемо нагадали дорослим, що ми такі ж учасники дорожнього руху, хоча і маленькі» - наголосили  дві Насті Жупінас та Ніколаєва, учениці 8 класу.

Фотогалерея  

ВДАІ Солом’янського РУ ГУМВС України в м.Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена