Головна  →  Новини  →  1 грудня 2020

У Солом’янському районі завершують першу чергу реконструкції парку «Орлятко»

У Солом’янському районі завершують першу чергу реконструкції парку «Орлятко»

Перша черга реконструкції парку «Орлятко» вже на завершальному етапі. На території парку у рамках робіт встановили новий дитячий майданчик із гумовим покриттям, на якому розмістився ігровий комплекс «Морський вокзал». Загальна площа майданчику – 750 кв. м. По його периметру влаштовано по 8 лав та урн для сміття. 

На майданчику для занять воркаутом з’явилося сучасне та безпечне гумове покриття. Біля озера відновлено бетонні основи трьох півкруглих лав, лишилося встановити самі сидіння. Окрім того, у парку оновили застарілі доріжки на зручні доріжки з ФЕМ.

На завершальному етапі влаштування громадської вбиральні, де також розмістять кімнату для матері й дитини, а також приміщення для муніципальної охорони. Одночасно зараз монтується концертний комплекс – крита сцена. Фінальною крапкою першої черги робіт стане влаштування 13000 кв.м. нового газону.

Нагадаємо, КО «Київзеленбуд» визначено замовником реконструкції та благоустрою парку «Орлятко» у Солом’янському районі відповідно до розпорядження КМДА від 28.02.2020 № 363.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена