Головна  →  Новини  →  20 вересня 2021

Планова перевірка цивільного захисту від Головного управління ДСНС України у м. Києві

Планова перевірка цивільного захисту від Головного управління ДСНС України у м. Києві

З 20 вересня 2021 року почала роботу комісія Головного управління ДСНС України у м. Києві з комплексної перевірки щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту, діяльності аварійно-рятувальних служб у Солом’янському районі міста Києва.

Перевірка відбувається згідно Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту на 2021 рік, затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 05 березня 2021 року №477.

Метою перевірки є оцінка діяльності Солом’янської районної у місті Києві державної адміністрації та її структурних підрозділів, районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту до запобігання і реагування на надзвичайні ситуації у мирний час та в особливий період.

Надання організаційно-методичної допомоги органам управління ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту та підпорядкованим їй силам цивільного захисту, підприємства та установи, що входять до її складу, в організації виконання вимог Кодексу цивільного захисту України.
Засідання комісії відбувалось під головуванням першого заступника голови Солом’янської РДА – Олександра Смика.

Вимоги перевірки довів голова комісії – заступник начальника Головного управління ДСНС України у м. Києві, полковник служби цивільного захисту – Вячеслав Кисельов.

Про готовність до перевірки структурних підрозділів, районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту до запобігання і реагування на надзвичайні ситуації доповів начальник відділу з питань цивільного захисту Солом’янської райдержадміністрації – Анатолій Ткач.

На засіданні комісії також були присутні:
- Керівний склад Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
- Члени Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
- Начальники спеціалізованих служб Солом’янського району;
- Начальники ЖЄДів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена