Головна  →  Новини  →  26 травня 2015

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував стан вуличної торгівлі та благоустрій території на Севастопольській площі

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував стан вуличної торгівлі та благоустрій території на Севастопольській площі

Київський міський голова дав доручення очільнику Солом’янського району, щоб виправити недоліки впорядкування стихійної та незаконної торгівлі на Севастопольській площі.

«Ви повинні навести лад. Мешканці скаржаться, зокрема, на стихійну невпорядковану торгівлю, незаконні МАФи», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер дав доручення очільнику Солом’янського району до кінця тижня навести лад з торгівлею на Севастопольській площі. На цій території розташовується загалом близько 20 тимчасових споруд.

За словами голови адміністрації Максима Шкуро, половина з них немає документів, але вважає себе законними. Бо мають старі документи, рішення суддів, технічні паспорти, різні довідки, які не мають легітимної сили. Станом на сьогодні демонтовано 5 таких МАФів.

«Зараз ми проводимо переговори з власниками, які мають документи, щоб перенести їх в більш  зручні місця для мешканців, а не на зелених зонах, тротуарах, біля зупинок, де вони заважають, за погодженням із адміністрацією та міським департаментом благоустрою. 9 власників уже надали таку згоду. Ті споруди, які незаконні будуть демонтовані. До п’ятниці завершимо цю роботу», ‒ поінформувавкерівник району про виконання доручення Віталія Кличка. 

Також буде відновлено асфальтово-бетонне покриття на місці прибраних МАФів і висаджено дерева, де це потрібно. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена