КМДА Київська міська державна адміністрація


17 грудня 2020

У Солом’янському районі привітали з професійним святом працівників виконавчої служби

У Солом’янському районі привітали з професійним святом працівників виконавчої служби

Сьогодні, 17 грудня в Україні відзначають День працівника державної виконавчої служби. З нагоди свята перший заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Олександр Смик завітав до районного відділу державної виконавчої служби м. Київ із вітаннями.

«Кожний з вас виконує надважливу державну і соціальну функцію - захищає конституційні права та свободи громадян. Це кропітка щоденна праця, яка потребує неабияких знань, відповідальності, професійності та принципових позицій. Цього дня від імені Солом’янської райдержадміністрації вітаю вас зі святом та бажаю міцного здоров’я, наснаги і нових звершень у вашій діяльності», - зазначив Олександр Смик.

Окрім того, за сумлінну працю та високий професіоналізм перший заступник голови РДА відзначив працівників виконавчої служби району грамотами.

День працівника виконавчої служби України почали відзначати 11 років тому. 22 липня 2009 року Президент України підписав указ, яким постановив, що «ураховуючи значення органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб» День працівника виконавчої служби України буде відзначатися щороку 17 грудня.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.