КМДА Київська міська державна адміністрація


3 березня 2021

Відбулося виїзне засідання районної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Відбулося виїзне засідання районної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

02 березня 2021 року відбулося виїзне засідання Комісії з питань ТЕБ та НС Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації на чолі з першим заступником голови комісії ТЕБ та НС Олександром Смиком за участі заступників голови комісії Євгена Малого та Анатолія Ткача, начальника управління ЖКГ та будівництва Андрія Сидорчука, заступника начальника Солом'янського управління ДСНС підполковника Андрія Хоміцького, в.о. начальника відділу контролю за благоустроєм Руслана Маленка та секретаря комісії Валерія Целуйка.

На виїзному засіданні були розглянуті проблемні питання району щодо стану зсувонебезпечних ділянок схилу Батиєвої Гори на розі вулиць Провідницької та Радісної, схилу Батиєвої Гори на розі вулиць Локомотивної та Краснодонської, обвалу металевого огородження вздовж пішохідної частини естакади від вулиці Льва Толстого до площі Вокзальної, незадовільного технічного стану переїзду через річку Нивка в мікрорайоні Жуляни.

В ході засідання учасниками були оглянуті проблемні місця та по кожному окремому випадку висунуті пропозиції щодо можливих заходів та робіт, які необхідно провести для ліквідації та попередження виникнення подібних надзвичайних ситуацій.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.