КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2021

16 березня відбулося засідання двох комітетів Громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

16 березня відбулося засідання двох комітетів Громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

16 березня у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося спільне засідання комітетів Громадської ради «З питань розвитку промисловості, розвитку підприємництва, екології, благоустрою та охорони навколишнього середовища» та «З питань житлово-комунальної та транспортної інфраструктури, земельних ресурсів, будівництва та архітектури» за участі заступника голови Євгена Малого та керівників структурних підрозділів адміністрації.

В ході засідання учасниками обговорювались питання щодо: проблематики стану тротуарів району та запланованих ремонтних робіт на 2021 рік, нагальних проблем будинку по вул. Василя Чумака, 13, порядку тарифікації та організації вивезення сміття комерційними установами, які орендують перші поверхи в житлових будинках, відновлення на прибудинкових територіях пошкодженого дорожнього покриття внаслідок аварій на інженерних мережах, створення ОСББ та укладання договорів на обслуговування з КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» тощо.

Також, одним з основних питань порядку денного стало активне обговорення проблеми культури сортування сміття та облаштування смітників, в тому числі сортувальними контейнерами.

За підсумками розгляду вищезазначених питань були прийняті відповідні рішення із врахуванням обговорених рекомендацій та побажань. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.