КМДА Київська міська державна адміністрація


26 березня 2021

У Солом’янській РДА обговорили стан огороджувальних конструкцій та добудови паркінгу по вул. Льва Толстого

У Солом’янській РДА обговорили стан огороджувальних конструкцій та добудови паркінгу по вул. Льва Толстого

У Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась робоча нарада за участі першого заступника голови Олександра Смика, заступника голови Євген Малого, радника заступника голови КМДА Богдана Тимченка, керівників структурних підрозділів Солом’янської РДА, представників Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) та КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд» з питань відновлення огороджувальних конструкцій вздовж пішохідної частини естакади від вул. Льва Толстого до пл. Вокзальної та добудови паркінгу на вул. Л.Толстого, 28 у Солом’янському районі.

В ході зустрічі адміністрацією Солом’янської РДА було піднято питання щодо незадовільного стану конструкцій естакади та необхідності вирішення питання відновлення незавершеного будівництва об’єкта підземного паркінгу, наголошено на створенні робочої групи при Київській міській державній адміністрації з метою збору інформації з підтверджуючими документами для напрацювання подальших дій, а також обмеження доступу громадян до неогороджених конструкцій пішохідної частини дороги на відрізку від вул. Л. Толстого до пл. Вокзальної.

За результатами проведеної наради вирішено провести 30.03.2021 нараду  в Департаменті транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) із залученням Департаменту земельних ресурсів, Департаменту містобудування та архітектури, Департаменту комунальної власності, Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та інших зацікавлених сторін.

Нарада відбулася з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм згідно діючих обмежень карантину.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.