КМДА Київська міська державна адміністрація


7 квітня 2021

Перше засідання міжвідомчої комісії Солом’янської РДА щодо гуртожитку на Польовій

Перше засідання міжвідомчої комісії Солом’янської РДА щодо гуртожитку на Польовій

Вже декілька років не найкращим чином розгортається ситуація навколо житлового будинку(гуртожитку) по вулиці Польовій, 19/8.

На засіданні постійної комісії Київської міської Ради було прийнято рішення доручити створення міжвідомчої комісії Солом’янській РДА, яка має дати відповідь на питання «чи відповідає санітарним і технічним вимогам гуртожиток або його необхідно визнати непридатним для проживання».

Сьогодні у стінах Солом’янської РДА відбулося перше установче засідання такої міжвідомчої комісії, яку очолив заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Євген Малий. Під головуванням Євгена Ігоровича до комісії було залучено представників: депутатського корпусу, мешканців гуртожитку, КМДА, ДСНС та інших структурних підрозділів та організацій, які зможуть кваліфіковано дати відповіді на питання комісії.

На засіданні було одноголосно прийнято ряд підготовчих рішень, які невідворотно мають бути виконані для вирішення поставлених задач та подальшого розгляду питань по гуртожитку.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.