КМДА Київська міська державна адміністрація


12 квітня 2021

Голова Солом’янської РДА привітала співробітників ДП ВО «Київприлад»

Голова Солом’янської РДА привітала співробітників ДП ВО «Київприлад»

Сьогодні, у Всесвітній день авіації та космонавтики, до державного підприємства виробничого об’єднання «Київприлад» завітала голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Чечотка разом із заступницею голови Оленою Горпинченко.
«Київприлад» - потужне конструкторське бюро з виробничою базою на основі сучасних технологій. Підприємство виконало ряд серйозних робіт з розробки та виготовлення апаратури космічного приладобудування.

Під час оглядової екскурсії, яку проводив генеральний директор ДП ВО «Київприлад» Олександр Осадчий, були обговорені поточні завдання підприємства - випуск приладів системи управління бортовим комплексом космічних кораблів «Союз-ТМА», «Прогрес-ТМ», участь у міжнародних космічних проектах «Морський старт», «Наземний старт», розробка, виготовлення і поставка замовнику апаратуру системи автоматичної підготовки і пуску ракети-носія «Циклон-4» для космодрому Алкантара в Бразилії.

Після екскурсії Ірина Романівна привітала усіх фахівців, чия діяльність щільно пов'язана з освоєнням космосу, та побажала високих і щасливих польотів у житті, цікавих і важливих відкриттів у космічній галузі, оптимістичного настрою і правильних налаштувань тільки на перемогу і постійне підкорення все нових і нових просторів.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.