КМДА Київська міська державна адміністрація


22 квітня 2021

Ірина Чечотка проконтролювала стадії реалізації проєктів ГБ Солом’янського району

Ірина Чечотка проконтролювала стадії реалізації проєктів ГБ Солом’янського району

Голова Солом'янської РДА Ірина Чечотка провела засідання робочої групи з питань реалізації проєктів громадського бюджету. Засідання проходило за участі заступниці голови Олени Горпинченко, членів робочої групи та розпорядників бюджетних коштів.

Учасники наради доповіли про стадії реалізації проєктів поточного року, а також про підготовчі аспекти проєктів на 2022 рік.

Нагадаємо, на проєкти киян 2022 року місто виділило 200 млн грн, а термін подання таких прєктів триває до 25 квітня 2021 року.

Довідково: Громадський бюджет - механізм розвитку місцевої демократії щодо зміни міста на краще шляхом розвитку взаємодії Київради та КМДА з громадськістю, спрямований на залучення киян до участі у бюджетному процесі, формування команд громадських проєктів, подання командами проєктів, проведення голосування за проєкти, здійснення контролю за їхньою реалізацією.

Будь-який громадянин може подати проєкт, долучитися до інших проєктів, взяти участь у відборі проектів шляхом е-голосування, контролювати реалізацію проектів: https://gb.kyivcity.gov.ua/

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.