Головна  →  Новини  →  8 липня 2021

Виїзне засідання по нагальним питанням кінотеатру "Тампере"

Виїзне засідання по нагальним питанням кінотеатру "Тампере"

Ще у 2008 році кінотеатр "Тампере", що на вул. Героїв Севастополя, 42, закрили. Після цього і до теперішнього часу кінотеатр не працює.
Були неодноразові спроби визнати право власності за територіальною громадою Києва, але у 2020 році Верховний Суд своїм рішенням залишив цю історичну будівлю у власності приватної юридичної особи.

"Неозброєним оком" видно, що зараз будівля та територія навколо самого кінотеатру перебувають у незадовільному стані.

Враховуючи вищезазначене, вчора відбулась зустріч за участю першого заступника голови Солом'янської РДА Олександра Смика, першого заступника директора департамента міського благоустроя - начальника управління контролю за благоустроєм Михайла Буділова, депутатки Київської міської ради Ксенії Семенової, представником нинішнього власника будівлі та співробітниками відділу контролю за благоустроєм Солом'янського району.

Під час зустрічі учасники обговорили подальші плани власника стосовно реконструкції. Також домовилися провести толоку за участю власника й громадськості найближчим часом та подолати актуальні недоліки на які вказує громада району.

Ми, як й інші мешканці Солом'янського району, вважаємо кінотеатр "Тампере" важливим та легендарним об'єктом для мікрорайону, а отже наполягатимемо на збереженні суспільно-культурного спрямування відреконструйованої будівлі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена