КМДА Київська міська державна адміністрація


28 липня 2021

Очільниця Солом’янського РДА відвідала із робочим візитом спортивний клуб району

Очільниця Солом’янського РДА відвідала із робочим візитом спортивний клуб району

Вчора до підліткового клубу «Фаворит», розташованого на Антонова, 14, із робочим візитом завітала голова Солом’янської РДА Ірина Чечотка, разом із першим-заступником Олександром Смиком.

Підлітковий клуб “Фаворит” - один з двадцяти клубів, що входять до складу Солом’янського районного в місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання “Либідь”. «Фаворит» був створений ще у 1965 році.

На сьогодні це єдиний підлітковий клуб у районі, де діти та молодь мають можливість безкоштовно займатися боксом.

За час його існування було підготовлено немало майстрів спорту та майстрів спорту міжнародного класу, серед яких були багаторазові призери першості Європи та України, неодноразові чемпіони Європи.

Активно відвідують клуб і дорослі та інші мешканці району, які отримують у клубі загальну фізичну підготовку.

За роки своєї діяльності він здобув високу популярність не тільки у Солом’янському районі, а й поза його межами. Юні спортсмени клубу щорічно беруть участь у змаганнях на рівні району, міста, України та Європи. Серед вихованців клубу є багато професійних боксерів, які вже самі тренують підростаюче покоління.

За підтримки та сприяння Віталія Кличка в 2015 році було проведено капітальний ремонт приміщення клубу, яке підтримується у належному стані завдяки принципової позиції Солом’янської РДА. Також до клубу було завезено новий та сучасний спортивний інвентар для потреб спортивної молоді району, які мають можливість в належних умовах проводити дозвілля, покращуючи свою фізичну підготовку та здоров’я.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.