КМДА Київська міська державна адміністрація


3 вересня 2021

У Солом’янському районі відбулась конференція «30 років: здобутки, новації, перспективи» за участі керівників навчальних закладів освіти

У Солом’янському районі відбулась конференція «30 років: здобутки, новації, перспективи»  за участі керівників навчальних закладів освіти

У стінах оновленої середньої загальноосвітньої школи № 22 пройшла конференція керівників закладів освіти Солом’янського району «30 років: здобутки, новації, перспективи». Зустріч відбулась за участі голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ірини Чечотки, заступника голови Євгена Малого, в.о. начальника управління освіти Віктора Ужицького, народного депутата Романа Грищука та депутата Київради Ксенії Семенової.

Ірина Чечотка привітала усіх присутнім із початком нового навчального року і зазначила, що високий професіоналізм усього педагогічного складу допоміг достойно долати труднощі минулого року і приймати своєчасні, об’єктивні рішення.

Вже традиційно, на конференції було відзначено кращих педагогів за багаторічну сумлінну працю, значні досягнення у професійній справі та особистий внесок у навчанні дітей.

В поважній атмосфері було обговорено чимало актуальних питань, в тому числі інтерактивні форми роботи, цифрові технології та їх використання для елементів дистанційного навчання, відкриття та напрацювання Нової української школи, реалізація громадських бюджетів та отримання підтримки суспільства та їх втілення.

Не зупиняємось на досягнутому і продовжуємо рухатись вперед до нових проєктів!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.